2024. április 25. - Márk

Átlépték a mérföldkövet

A Nasdaq-on WAWE kóddal jegyzett NextWave Wireless Inc. bejelentette, hogy IPWireless elnevezésű leányvállalata, az UMTS mobil távközlési és multimédia továbbítási technológiák vezető szolgáltatója, több mint 600 UMTS TD-CDMA mobil szélessávú fejállomást
2007. november 15. csütörtök 14:39 - Hírextra

Az IPWireless TD-CDMA technológiája a T-Mobile-nak költséghatékony és skálázható mobil szélessávú megoldást kínál, amit arra terveztek, hogy maximalizálja a bevételeket és gyorsan bevezethető legyen a piacra.

Az IPWireless berendezéseit használó T-Mobile immár a Cseh Köztársaság több mint 60 százalékára terjesztette ki "Internet 4G" mobilhírközlési szolgáltatását.

Az IPWireless Prágában telepített hálózati berendezéseinek sikerére építve a T-Mobile folytatja "Internet 4G" hálózatának bővítését, és most nagysebességű, mobil internetet és lakóövezeti szélessávú elérést kínál a cseh lakosság több mint 60 százaléka számára - többek között a legnagyobb városokban: Prága, Ostrava, Opava, Prerov, Hradec Kralove, Lysa nad Labem, Kurim, Litvinov, Slapanice and Rajhrad. A TD-CDMA hálózat ,már 10 terabyte feletti adatmennyiséget kezelhet minden nap, ami az egyes előfizetőkre lebontva több gigabyte-os havi letöltést jelent - ez a mennyiség nagyságrendekkel nagyobb, mint a hagyományos 3G hálózatok előfizetőié.

A T-Mobile csehországi Internet 4G szolgáltatása, ami az IPWireless UMTS TD-CDMA technológiájára épül, felhasználóinak a leggyorsabb, teljes körűen mobilizált internet szolgáltatást kínálja a Cseh Köztársaságban - nagy sebességű adatátvitelt akár otthon, akár az irodában, akár utazás közben. Az Internet 4G felhasználói szélessávú elérést kapnak az olyan gazdag, webalapú multimédia-tartalmakhoz, mint a folyamatos videóadás, a zene vagy a játékok. A komplett mobil szélessávú megoldás részeként az IPWireless ellátja a T-Mobile-t azokkal a többfelhasználású PCMCIA adatkártyákkal, amelyek támogatják a TD-CDMA, az EDGE, a GPRS és az USB modemeket egyaránt.

"Az IPWireless technológia a NextWave-től olyan teljesítményt és megbízhatóságot kínál, ami képessé teszi a T-Mobile-t arra, hogy helytálljon a versenyben" - állítja Roland Mahler, a T-Mobile CZ ügyvezető igazgatója. "Mind mi, mind vásárlóink rendkívül elégedettek a hálózat teljesítményével, és arra számítunk, hogy folytatódik előfizetőink számának növekedése, ahogyan növelni tudjuk hálózati lefedettségünket".

"Örömmel látjuk, hogy a T-Mobile folytatja IPWireless hálózatának bővítését a Cseh Köztársaságban annak érdekében, hogy kielégíthesse a szélessávú szolgáltatások iránti megnövekedett keresletet" - nyilatkozta Dr. Bill Jones, az IPWireless vezérigazgatója. "Az, hogy elősegíthetjük a világ egyik legnagyobb valóban mobil szélessávú hálózatának kialakítását, továbbb mélyíti egyedi szakértelmünket a következő generációs mobil szélessávú és multimédia technológiák terén, és képessé teheti a NextWave-t és az IPWireless-t arra, hogy gyorsan kialakíthassa azokat a megoldásait, amelyek biztosítják, hogy a szolgáltatóknak a legmegbízhatóbb, leginkább skálázható és leginkább versenyképes megoldásokat kínálhassa".

A NextWave Wireless Inc.

A Nasdaq-on WAWE kóddal jegyzett NextWave Wireless Inc. fejlett mobil szélessávú és vezeték nélküli multimédia termékeket és technológiákat fejleszt és árul a cégcsoport vállalatain keresztül, melyek közül megemlíthető az IPWireless, a NextWave Broadband, a GO Networks és a PacketVideo. A NextWave termékei között szerepelnek WiMAX/Wi-Fi áramkörök, TD-CDMA mobil szélessávú rendszerek, széles lefedettségű Wi-Fi hálózatok, valamint készülékbe telepített multimédiás szoftver alkalmazások. A NextWave vásárlói között megtalálhatóak a legnagyobb mobilkészülék gyártók, a hálózati berendezések szállítói és mobil szolgáltatók szerte a világon.

Az IPWireless, a NextWave Wireless Inc. leányvállalata az UMTS mobil szélessávú és multimédia technológiák vezető szállítója. Az IPWireless 4G technológiával ellátott mobil szélessávú hálózatokat szerte a világon számos szolgáltató építette ki, köztük a cseh T-Mobile, valamint és New York városa, amely a világ legnagyobb közbiztonsági mobil szélessávú hálózatát alakította ki. Az IPWireless díjnyertes és a gyakorlatban is kipróbált TDtv alkalmazása lehetővé teszi az UMTS szolgáltatóknak, hogy ezt a leginkább hatékony és rugalmas eszközt alkalmazzák mobil televíziós és más multimédiás szolgáltatások nyújtására meglévő koncessziós sávjaikon. További információk a vállalat honlapján a www.ipwireless.com címen.

A NextWave központja San Diego, Kalifornia, USA és irodákkal rendelkezik még több mint egy tucat más országban. Keresse fel a NextWave Wireless weboldalát a www.nextwave.com címen.

Forrás: OTS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását