2024. április 28. - Valéria

"Sötétben bújkáló doppingellenőr reszkess!"

Életveszélyes fenyegetéseket kapnak a magyar doppingellenőrök, amióta gyanúba keveredett Kovács Ágnes olimpiai és világbajnok úszónő - írja a Népszabadság. A Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetőjéhez telefonon és e-mail-ben is érkezett már ilyen üzene
2007. november 13. kedd 09:05 - Hírextra
Tiszeker Ágnes szerint el kell dönteni, hogy legyenek-e egyáltalán doppingellenőrzések Magyarországon. Mint a lapnak elmondta: ők a törvény paragrafusai szerint járnak el.Két hete egy előre be nem jelentett ellenőrzést tartottak a Kőér utcai uszodában. Kovács Ágnesnek azonban fontos találkozója volt: az egyik budapesti szállodában Roger Moore várta, aki az UNICEF-nagykövetének kérte fel. Mivel az úszónő nem tudott elég mintát produkálni, arra kérte az ellenőröket, kísérjék el a találkozóra. Szerinte az ellenőrök akkor annyit mondtak, nyugodtan elmehet. Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport elnöke később ezt tagadta. Néhány nappal később a MACS fegyelmi eljárást kezdeményezett Kovács ellen a Magyar Úszó Szövetségnél, és újabb mintavételre kötelezte a sportolót, aminek eleget is tett. A vizsgálat eredménye 5-7-nap múlva derülhet ki.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását