2024. május 3. - Tímea, Irma

Angolok a szlávok ellen

Sikeres napot zártak az angolok a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai játéknapján: a Manchester United a Dinamo Kijev legyőzésével, míg az Arsenal a Slavia Praha vendégeként elért döntetlennel kvalifikálta magát a nyolcaddöntőbe.
2007. november 8. csütörtök 12:17 - Hírextra
Sir Alex Ferguson, a Vörös ördögök mestere boldogan nyugtázta a továbbjutás tényét, de kijelentette, a Sporting Lisboa elleni hazai meccsen is teljes erőbedobással küzdenek majd tanítványai, hogy kiszolgálják közönségüket, illetve egy újabb győzelemmel megszerezzék a csoportelsőséget.

A kvartett másik mérkőzésén a második helyért vetélkedő AS Roma és a Sporting találkozott a portugál fővárosban, s az olaszok nagyon értékes és fontos egy ponttal térhettek haza Claudio Pizarro hajrában szerzett, szerencsés egyenlítő találatának köszönhetően. A két klub között három pont a különbség a Farkasok javára, de az egymás elleni eredmények is nekik kedveznek, így a Sportingnak a hátralévő két fordulóban négy ponttal kellene többet gyűjtenie a továbbjutáshoz.

Az Arsenal gólnélküli döntetlenjével biztosította helyét a legjobb 16 között, ugyanis szerdai, jelenleg harmadik ellenfele, a Slavia Praha már nem tudja ledolgozni hatpontos hátrányát az egymás elleni eredmények miatt. Az spanyol bajnokságban botladozó Sevilla a BL-ben jól szerepel, a Steaua Bucuresti vendégeként aratott kétgólos sikerrel biztosan őrzi második helyét.

Az E és G jelű négyesben nem történt meglepetés. Előbbiben a listavezető, tavalyi győztes Barcelona otthonában legyőzte a Glasgow Rangerst. Ezzel megadta a felzárkózás lehetőségét a két vereséggel rajtolt Olympique Lyonnak, amely élt is ezzel, hiszen szintén két góllal bizonyult jobbnak a még pont nélkül álló német bajnok VfB Stuttgartnál. A másik kvartettben az Internazionale alaposan ráijesztett szurkolóira, kétgólos előnyt adott a CSZKA Moszkvának, azonban simán fordított, így a Fenerbahcéval meglépett a csoportban, mivel a törökök szintén két góllal győzték le hazai pályán a PSV Eindhovent.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását