2024. április 29. - Péter

Huszonnyolc hónapot kapott az Indiana Jones-film fosztogatója

Két év és négy hónap börtönre ítéltek az Egyesült Államokban egy férfit, aki az új Indiana Jones-film anyagait tartalmazó lopott számítógépeket és fényképeket próbált meg eladni - vált ismertté pénteken igazságszolgáltatatási forrásokból.
2007. november 2. péntek 18:48 - Hírextra

A 37 éves, lopásért már többször elítélt Roderick Daviest október elején vették őrizetbe. Az ellopott dokumentumokat és számítógépeket felkínáló internetes hirdetés alapján akadt a nyomára a rendőrség, és magukat vásárlóknak kiadó nyomozók vették őrizetbe.

Miután Davies beismerő vallomást tett, a bíróság peren kívül döntött az ügyben és enyhített büntetést szabott ki. Betörésben és orgazdaságban találták bűnösnek, amiért több mint négy évet is kaphatott volna.

Az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága forgatását a nyáron fejezték be, a film 2008 májusában kerül a mozikba. A főszerepeket Harrison Ford, Cate Blanchett és Shia LaBeouf játsza.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását