2024. április 20. - Tivadar

Két autó is elgázolta, de életben maradt

Két autó is elütött egy férfit az Ópusztaszer és Kistelek közötti úton, az erősen ittas gyalogost súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba a mentők - tájékoztatta a rendőrség hétfőn az MTI-t.
2007. október 29. hétfő 16:38 - Hírextra

A 28 éves ópusztaszeri fiatalember az útpadkától mintegy 1,5 méterre a sáv közepén ült erősen ittas állapotban vasárnap este. Egy Kistelek felé haladó személygépkocsi vezetője későn vette észre a sötétben az úton magatehetetlenül heverő személyt, fékezett és megpróbált kitérni, azonban a fiatalember lábán így is áthajtott - közölte Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A következő autó sofőrje szintén későn észlelte, hogy valaki van az úton, és nem vette időben észre az első jármű vezetőjének jelzését sem, aki megpróbálta felhívni a figyelmét a veszélyre, így ő is elütötte a férfit. Az autó ezt követően a kikerülő manőver folytán egy út menti fának ütközött - tudatta az őrnagy.

Az úton heverő férfit a mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba - tette hozzá a szóvivő.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását