2024. április 28. - Valéria

Erős forgalom, sok baleset

Nagyon erős a járműforgalom mindenütt, és sok a baleset a közutakon csütörtök reggel - mondta Mohácsi Márta az Útinform vezetője az MTI-nek.
2007. október 25. csütörtök 08:29 - Hírextra

Nagyon nagy forgalom tapasztalható mindenhol, ez betudható annak is, hogy a vonatok nem indultak el, és az esős időjárásnak is, a kettő összejátszik - közölte.

Hozzátette: az M1-es M7-es közös szakaszán két helyszínen is koccanásos baleset történt, több jármű ütközött össze, ezért nagyon nagy a dugó, valamint a 10-es és 11-es főúton is erős a forgalom.

Gálik Viktória, az autópálya-rendőrség szóvivője az MTI-nek elmondta: a nagyobb forgalom érzékelhető az autópályákon, de azt nem lehet tudni, hogy a mozdonyvezetők sztrájkja miatt, vagy az esős időjárás miatt, hiszen ilyenkor amúgy is többen ülnek autóba. Leginkább az M1-es és M7-es autópálya bevezető szakaszán, és az M3-as autópályán érezhető erősebb forgalom - tette hozzá.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását