2024. május 2. - Zsigmond

Valósítsa meg álmai vállalkozását!

A Dreher Sörgyárak Zrt. 2007-ben immár második alkalommal hirdeti meg "A jövő fiatal vállalkozója" pályázatot a gazdasági szakirányú egyetemi és főiskolai hallgatók számára. A pályázat nyertese 3 millió forintot és 6 hónapra szóló szakmai tanácsadást nyer
2007. október 9. kedd 19:53 - Hírextra
A Dreher Sörgyárak Zrt. társadalmi szerepvállalásában jelentős szerepet tölt be a tehetséges, gondolkodó, jövőjüket átgondoltan, kitartóan építő diákok segítése. A vállalat innovatív társadalmi felelősségvállalási programjával a vállalkozásbarát szemléletmód kialakulását kívánja ösztönözni.

A Dreher Sörgyárak Zrt. által megalapított "A jövő fiatal vállalkozója" díj célja, hogy a tehetséges, kreatív, innovatív gondolkodású fiatalok számára lehetőséget biztosítson ötleteik megvalósításához, fejlessze a gazdasági felsőoktatásban résztvevő diákok vállalkozási készségeit, bővítse a vállalkozások létrehozásához és működtetéséhez kapcsolódó ismereteiket.

"Az ország egész területéről várjuk a főiskolások és egyetemisták jelentkezését "A jövő fiatal vállalkozója" pályázatunkra, hogy vállalkozási ötletük üzleti tervét összeállítva és bemutatva megvalósulhasson álmaik vállalkozása" - mondta Agócs Mónika a Dreher Sörgyárak Zrt. vállalati kapcsolatok vezetője.

Az idei pályázaton - a tavalyihoz hasonlóan - a bíráló bizottság döntésének megfelelően összesen 5 millió forint kerül majd szétosztásra a nyertesek között, az alábbiak szerint:


1. helyezett: 3 millió Ft

2. helyezett: 1 millió Ft

3. helyezett: 1 millió Ft


A nyertesek a pénzösszeggel együtt 6 havi szakmai tanácsadást is nyernek, amelyet tervezett vállalkozásuk megalapítása és elindítása során tudnak igénybe venni.

A pályázati regisztrációs határidő: 2007. október 25.
További információk a pályázatról és részletes pályázati kiírás: www.vallalkozzmost.hu
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását