2024. április 19. - Emma

Kutyának nevelt kiscica

Kóbor cicát fogadott örökbe egy golden retriever: még a tejelválasztása is megindult a felébredt anyai ösztön hatására. A szokatlan esetről egy virginiai napilap számolt be hétfőn a kutya tulajdonosainak elbeszélése alapján.
2007. október 9. kedd 12:17 - Hírextra

Jimmy Martin az utcán akadt rá a gazdátlan kiscicára, és hazavitte. Eleinte nem engedték a családi eb közelébe, ám Honey, a golden retriever olyan szeretettel bánt a szürke csíkos cicakölyökkel, hogy végül összeeresztették őket. Honeynak utoljára másfél éve voltak kölykei, ám azonnal a gondozásába vette, és pár nap múlva már szoptatni is tudta az apró jószágot. Éppen jókor, mert Martinék már attól tartottak, hogy elpusztul a Drágaságnak becézett állatka, ugyanis még cumisüvegből sem volt hajlandó elfogadni a táplálékot.

A cicus azóta szépen fejlődik, igaz, némi identitászavara azért kialakult: szívesen játszik csonttal, és a gazdái szerint Honey kutyának neveli az ölébe hullott porontyot.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását