2024. április 19. - Emma

5 millió Dominikért és Pandáért

Ötmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki az országos rendőrfőkapitány, a pénzt az kaphatja meg, aki nyomra vezeti a hatóságot a közelmúltban Budapesten, illetve a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Emődön eltűnt kisgyerekek után.
2007. október 5. péntek 20:07 - Hírextra

Az Országos Rendőr-főkapitányság internetes honlapján tette közzé, hogy a főkapitány körözési csoportot hozott létre a Budapesti Rendőr-főkapitányságon a közelmúltban eltűnt két gyermek felkutatása érdekében, mert a rendőrség esélyt lát arra, hogy nem következett be tragédia. Ugyanakkor nem zárják ki bűncselekmény elkövetésének lehetőségét sem.  

    A kétéves Tóth Paula Valéria - becenevén Panda - szeptember 4-én a déli órákban tűnt el Emődről, a szintén kétéves Takács Dominik augusztus 3-án 13 óra körül a Margitsziget Árpád híd alatti területéről.

    A három - egyébként is körözési területen dolgozó - nyomozóból álló csoport a gyerekek felkutatása érdekében elemzi és értékeli az eddig beszerzett adatokat - olvasható az ORFK honlapján. Tevékenységük független a kisfiú eltűnése kapcsán kiskorú veszélyeztetése bűntett megalapozott gyanúja miatt folyamatban lévő büntetőeljárástól, a közigazgatási eljárásokat a továbbiakban is a miskolci, illetve a BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitányság folytatja.

    A körözési csoportot a budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese, Bodnár Zsolt ezredes irányítja. A rendőrség kiemelt ügyként kezeli a két gyermek eltűnését, az országos rendőrfőkapitány összesen bruttó 5 millió forint díjat ajánlott fel az eltűnt gyermekek megtalálása érdekében.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását