2020. május 29. - Magdolna

Portai moblitelefonügyelet

Új ötlettel rukkolt ki az egyik hévízi ötcsillagos szálloda, hogy vendégei valóban kikapcsolódhassanak: a hotelben lakók leadhatják mobiltelefonjaikat a portán. A szálloda alkalmazottja - afféle titkárként - fogadja a hívásokat, amelyeket listáznak.
2007. szeptember 28. péntek 17:43 - Hírextra
A vendégek aztán a nekik alkalmas időben visszahívhatják ismerőseiket, vagy üzleti partnereiket - akkor amikor éppen nem úsznak, vagy nem pihennek.

Amint a szálloda igazgatója, Erdei János az MTI munkatársának elmondta, nagy sikere van a kezdeményezésnek: az önként választott nyugalmi idő sokakra - munkamániásokra, elfoglalt üzletemberekre, mobilfüggőkre - ráfér.

Akiket nagyon sokszor hívnak naponta, és akik képtelenek kikapcsolódni a hétköznapokból - bármilyen wellness- és relaxációs program várja is őket -, nehezen válnak meg készülékeiktől. Az önként vállalt "mobilszünet" után azonban kipihentebbnek érzik magukat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását