2024. április 20. - Tivadar

3 millió forintnyi melltartót lopott

A világtörténelem feltehetően legnagyobb melltartólopását követte el egy ismeretlen tettes az Egyesült Államokban, de nem egyetlen sátorméretűt csent el, hanem 350 normál darabot fényes nappal normális üzletmenet közepette.
2007. szeptember 28. péntek 10:41 - Hírextra

A melltartók összértéke 15 ezer dollárra - 2,7 millió forintra tehető. A lopás eléggé rejtélyes, mivel a ruhadarabokhoz rögzített elektronikus lopásgátlók nem hozták működésbe a riasztórendszert és az áruház biztonsági kamerái sem vették fel a melltartószarkát.

A rendőrség fokozottan figyeli az internetes árusítást, mivel feltételezi, hogy a tolvaj megpróbálja eladni a kazalnyi melltartót - elvégre nem valószínű, hogy saját használatra lopta, nemigen lehet 700 melle.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

gonosz maci
2007. szeptember 29. 08:59
Esetleg nem arról van szó, hogy a készletgazda többet vételezett be, mint ami beérkezett? A mostanában divatos ügyviteli rendszereken előzetesen kell készíteni ún beszerzési rendelést, amit utána a megfelelő vezető engedélyez. Ezután következik az áru gépi átvétele; mármost ha a szállító több részletben teljesíti a rendelést, akkor csak rész átvételt kell csinálni, a rendelés többi részét meg fenn kell tartani, későbbi bevételezésre. Ha a készletgazda nem figyel oda, csak a rendelés alapján vételez be, gyönyörűen el lehet úszni a készlet nyílvántartással.
Aztán leltárnál meg csodálkozunk, hogy is sikerült eltüntetni lopásjelzés nélkül a be se érkezett árut.
Ez a leggyakoribb ügyviteli hiba; kiszűrni csak úgy lehet, ha a bevételezés után a készletgazda ellenőrzi az átvevővel a mennyiségeket - de minden alkalommal kivétel nélkül.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását