2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Ittas vezetésért dutyiban a sztár

Kiefer Sutherlandet, a 24 című népszerű thrillersorozat titkosügynökét kedden délután ittas vezetés miatt őrizetbe vette a Los Angeles-i rendőrség.
2007. szeptember 26. szerda 11:25 - Hírextra

A rendőrök azért állították meg a sztárt, mert szabálytalanul kanyarodott az autójával. A helyszíni teszt a megengedettnél magasabb alkoholszintet jelzett, ezért őrizetbe vették, majd 25 ezer dolláros (csaknem 4,5 millió forintos) óvadék fejében engedték el az őrszobáról azzal, hogy október 16-án kell megjelennie a bíróság előtt.

Sutherlandet egyszer már előállították ittas vezetés miatt: 2004-ben öt évi próbaidőre bocsátották és alkoholelvonó-kúrára kötelezték. Ügyében most ugyanaz a bíró fog dönteni, aki Paris Hiltont is dutyiba küldte a próbaidő megsértéséért.

A színész kedd este éppen a kanadai színészszövetség díját készült átvenni a kanadai konzul Los Angeles-i rezidenciáján. A szövetség szóvivője megerősítette, hogy a díjátadásra sor kerül, de a sajtó kizárásával.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását