2024. május 2. - Zsigmond

Tömegverekedés: két életveszélyes sérült

Két ember életveszélyesen megsérült, mikor tömegverekedés tört ki hétfőn este Jászapátiban. A verekedésben körülbelül negyven ember - két család tagjai - vettek részt. A rendőrök két embert vettek őrizetbe emberölési kísérlet gyanújával.
2007. szeptember 25. kedd 10:55 - Hírextra

A családok közti utcai harc két nő vitájával indult este hét óra körül. Nem sokkal később már negyven ember verekedett az utcán. Késsel vasvillákkal, ásókkal, botokkal és más tárgyakkal estek egymásnak a két tábor tagjai. A tömegverekedést a rendőrök fékezték meg - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság. A verekedésben egy nő és egy férfi életveszélyesen, egy ember súlyosan és egy ember könnyebben sérült meg.

A rendőrök elfogták azt a két verekedőt, akik minden jel szerint az életveszélyes sérüléseket okozták. Lefoglaltak több, a verekedésben használt tárgyat is, így például egy kést, egy vasvillát és egy ásót. A családok tagjai közül - akik a verekedésben részt vettek - több embert is előállítottak és kihallgattak csoportosan elkövetett garázdaság miatt a rendőrök. Őrizetben csak az a kettő maradt, akik az életveszélyes sérüléseket okozhatták.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását