2024. május 4. - Mónika, Flórián

Rekord: 97 órás maratoni adás

Az Abszolút Rádió műsorvezetője JoNeS arra készül, hogy 97,3 órán át fekete zenét játszik az éterben október 9. és 14. között. Ha ezt sikerül teljesítenie a maratoni rádiózás kategóriában világrekordot állít fel.
2007. szeptember 24. hétfő 13:48 - Hírextra

 JoNeS 15 éve rádiózik és kiemelkedő szerepet tölt be a fekete zene és kultúra meghonosításában Magyarországon. Az Abszolút Rádió pedig az egyetlen, amely tisztán a fekete zenét képviseli.
A rekord-kísérlet idejére a rádió beköltözik a Petőfi Csarnokba, egy erre a célra kialakított stúdióba. Miközben az éterben és az Interneten is hallható az adás, bárki megnézheti a műsorkészítés folyamatát.

Hivatalos megfigyelők jelentében ül JoNeS a mikrofonhoz október 9-én délután öt órakor és október 13-án hat óra három perckor hagyja abba a műsorvezetést, így 97,3 órán át lesz folyamatosan élő adásban - mert ez a rádió frekvenciája.

A rekord-kísérlet alatt tartják a Petőfi Csarnokban a Szelektív Maraton fesztivált, az extrém sportok versenyét, amely bemutatókkal, zenei előadásokkal várja az érdeklődőket.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását