2024. május 2. - Zsigmond

Stohl Andrást baleset érte

A Tűzvonalban című televíziós sorozat csütörtöki forgatásán Stohl Andrást baleset érte. A színművésznek gyakorlat közben szakadt el az Achilles-ína. A sorozat főszereplőjét nem sokkal délután négy óra után érte a baleset, még a délután folyamán megműtik -
2007. szeptember 20. csütörtök 17:25 - Hírextra
Hábermann Jenő elmondta: a csütörtöki forgatás nap volt a legkeményebb, a főszereplő Stohl András éppen próbálta az egyik jelenetet, amikor rosszul lépett, és elszakadt az Achillese. A producer hozzátette, a színművész a műtétet követően 3 hétig fekvőgipszet, majd újabb három hétig járógipszet kap. Ez azt jelenti, hogy az akciójelenetekben bővelkedő sorozat történetét ehhez az új helyzethez kell igazítani.

Arra a kérdésünkre, hogy a mi lesz a közönségfilm már megírt epizódjaival, Háberman Jenő azt válaszolta, valahogyan beépítik a forgatókönyvbe a főszereplő sérülését.

A filmsorozat története röviden: Bordás Attila (Stohl András) kommandós őrnagyot egy balul sikerült túszszabadítási-akciót követően alacsonyabb beosztásba helyezik. Bordás őrsparancsnok lesz Angyalföld egyik eldugott helyén. A félreállított kommandós őrnagy számára fokozatosan válik világossá, hogy "kirúgásához" teljesen más okok vezettek, és a múltjában történtek szoros összefüggésben állnak azzal a titokzatos férfival, akit húsz éve próbálnak likvidálni a világ vezető titkosszolgálatai.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását