2024. május 2. - Zsigmond

Megvannak a kocsmáros gyilkosai

Őrizetbe vették azt a három piricsei fiatalembert, akik a gyanú szerint agyonvertek egy kocsmárost - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője pénteken az MTI-vel.
2007. szeptember 14. péntek 14:52 - Hírextra

Az italboltos tetemét csütörtök este a lakásával egybeépített kocsmában találták meg, s a helyszíni szemle megállapította, hogy az 51 éves férfi halálát bántalmazás okozta - mondta Fülöp Gergely.
A főhadnagy hozzátette: az ügyben eljáró megyei főkapitányság és a nyírbátori rendőrkapitányság nyomozóinak egész éjjel dolgoztak az ügyön, s az adatgyűjtés eredményeként péntek reggel előállítottak három piricsei fiatalembert, akik gyanúsíthatóak a gyilkossággal.


A rendelkezésre álló adatok szerint az egyik 21 éves, büntetett előéletű fiatal ölte meg a kocsmárost egy ráspollyal, míg két társa kint őrködött - mondta el a főhadnagy.
Az őrizetbe vett három fiatal közösen költötte el a kocsmárostól megszerzett néhány ezer forintot; a gyilkos szerszámot és a többi tárgyi bizonyítékot közösen semmisítették meg, illetve rejtették el, azokat még keresi a rendőrség.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását