2024. május 3. - Tímea, Irma

A március 15-éhez hasonlóan készül szeptemberre a rendőrség

Nem a 2006 őszi, hanem a 2007. március 15-ihez hasonló szervezettséggel készül a rendőrség a következő napokra - mondta Garamvölgyi László, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője.
2007. szeptember 13. csütörtök 17:56 - Hírextra
A rendőrök készülnek a következő napokra, vagyis a 2006 szeptemberi, őszi megmozdulások, a televízió székház ostromának első évfordulójára. Igaz, egyelőre nincs információ várható zavargásokról vagy ennek előkészületeiről.

Garamvölgyi László, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a rendőrség szakmailag felkészült a következő napokra. A március 15-ihez hasonló típusú fellépésre kell számítani a következő napok tüntetésein, ha azokon - vagy a szervezett demonstrációkon kívül - előfordulnának törvénytelenségek. A rendőrség dokumentáló egységeket is be fog vetni a rendezvények biztosításakor, hogy visszakövethető legyen az események menete. Egyelőre egyébként nincs olyan információja a rendőrségnek, hogy bárki törvénytelenségre készülne a demonstrációk, felvonulások kapcsán - tette hozzá Garamvölgyi László szóvivő.

Garamvölgyi László elmondta, hogy a Rendészeti Biztonsági Szolgálathoz közben megérkezett a korábban megrendelt 11 ezer darab könnygázgránát és a 2200 liter paprika alapú oldat, amit szintén tömegoszlatáshoz lehet használni.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását