2024. május 18. - Erik, Alexandra

Maddie szülei új tesztet akarnak

Független szakértőkkel akarja teszteltetni Portugáliában a Maddie eltünése után 25 nappal bérelt Renault-ját a McCann család, mondta el újságíróknak Kate és Gerry egy barátja. A gyermekük eltünése ügyében gyanusított szülők "biztonságos helyen" tartják a
2007. szeptember 12. szerda 17:58 - Hírextra
Eközben az ügyész után szerdától egy bíró tanulmányozza a McCann-ügyet, amely ezernél több oldalas és több mint 10 kötetre rúg. A bírónak 10 napja van hogy eldöntse, meggyőzőek-e a bizonyítékok és vádat emel-e valamelyik gyanusított ellen.

A brit Daily Express című bulvárlap és a portugál média szerint a rendőrség át akarja kutatni a Praia da Luz-i katolikus templomot és a felásni készülnek a környékét is a kislány holtteste után kutatva, mivel a családnak kulcsa volt az épülethez. A Daily Mail arról értesült, hogy Kate McCann naplóját akarják lefoglalni a portugál nyomozók.

McCannék blogjukon "véget nem érő rémálomként" írják le helyzetüket. A szülők tagadják, hogy bármi közük lenne Madeleine eltünéséhez. A család továbbra sem fogja a kislány keresése érdekében létrehozott alapból -amelyben több mint egymillió font (400 millió forint) gyűlt össze adakozásokból - finanszírozni az ügyvédi költségeket.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását