2024. április 25. - Márk

Navracsics: készülőben a negyedik Gyurcsány-csomag

A Fidesz frakcióvezetője szerint egy negyedik Gyurcsány-csomag van kialakulóban. Navracsics Tibor szerint az egyik szombati napilapban megjelent, Draskovics Tibor tárca nélküli miniszter nevével fémjelzett tervezet újabb, "brutális megszorításokat" sejtet
2007. augusztus 21. kedd 15:02 - Hírextra
Kialakulóban van egy negyedik Gyurcsány-csomag - vélekedett keddi tájékoztatóján a Fidesz frakcióvezetője. Navracsics Tibor emlékeztetett: az első megszorítási csomagot tavaly nyáron jelentette be a kormány, a második a konvergenciaprogram volt, a harmadik pedig az idei költségvetés.

Az ellenzéki politikus a szombati cikk kapcsán emlékeztetett: abban az állam további kivonulása közfeladatok ellátásából és az otthonteremtési valamint közlekedési támogatások megszüntetése szerepel.

"Navracsics Tibor éppen úgy viselkedik, mint a tudálékos esztéta, aki a főcím után máris a film végét kritizálja" - reagált a Kormányszóvivői Iroda a Fidesz frakcióvezetőjének szavaira.

Az iroda szerint előbb következnek a szakértői javaslatok, utána egyeztetések a pártok szakértőivel, majd kormány- és végül a parlamenti döntés.

"A folyamat legelején arról beszélni, hogy mi lesz majd a végén, nem szakmai hozzáállás, hanem színtiszta pártpolitika. Főként akkor, ha a frakcióvezető is tudja a kormányfő és a szakminiszter napokkal korábbi nyilatkozataiból, hogy nincs szó se csomagról, se megszorításokról; kizárólag az állam szerepének újragondolásáról" - írta a Kormányszóvivői Iroda közleményében.(InfoRádió)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását