2024. május 15. - Zsófia, Szonja

A vashídat akarták ellopni

Egy több, mint száz éve üzembe helyezett, jelenleg már nem használt vasúti hidat akartak ellopni fémtolvajok hétfőn a Vas megyei Pinkamindszenten. A fémvadászok lángvágóval estek a hídnak.
2007. augusztus 14. kedd 12:31 - Hírextra
Tóth László Zsolt, a Vas megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a település önkormányzata értesítette a rendőröket, hogy valakik el akarják vinni a már használaton kívüli hidat. A régi vasúti híd egyébként a pinkamindszenti önkormányzaté. A rendőrök egy embert fogtak el rövid nyomozás után. A férfinak több társa is volt, őket még keresik. Az első becslések alapján félmilliós kárt okoztak a hídbontók, de a pontos értéket szakértő állapítja majd meg.

Csiszár István, a település polgármestere a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a tizenkét méter hosszú vasúti hidat 1906-ban helyezték üzembe. 1962-óta nem járnak rajta vonatok. A tolvajok lán
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását