2024. május 3. - Tímea, Irma

Tüntetés a Rebisz előtt

Csütörtökön 18 órától tartanak néma demonstrációt a Fidesz MPSZ és a KDNP politikus asszonyai Budapesten, a Rendészeti és Biztonsági Szolgálat (REBISZ) Kerepesi úti épülete előtt. Így szeretnének tiltakozni egyebek mellett amiatt, hogy a szolgálat munkatá
2007. május 24. csütörtök 14:34 - Hírextra
A politikusok minden olyan nőt és családanyát várnak a demonstrációra, aki szeretné kinyilvánítani, hogy nem kér a rendőri erőszakból és félelemből - mondta el Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke kedden.

A Fidesz alelnöke keddi sajtótájékoztatóján azt mondta: tisztában van azzal, hogy a rendőrségen sok becsületes és tisztességes ember dolgozik, tőlük azt kéri, tegyék egyértelművé, hogy nem vállalnak közösséget azokkal, akik ártatlanokat vernek meg, és nőket erőszakolnak meg. A csütörtök esti néma tüntetésen pártállástól függetlenül minden olyan nőt várnak, aki szeretne nemet mondani a rendőri visszaélésekre, és aki szeretné kinyilvánítani, hogy védelmet és szolgálatot kérnek azoktól, akik erre esküdtek fel.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

kende
2007. május 24. 14:51
Hát igen , békés rendőrök akik tényleg a bűnt akarták üldözni most a többiek miatt szenvednek. Hallottam olyan rendőrt is mikor a kollégáját kivette a nép a locsoló autóból , otthon a tv előtt ült és kiabálták magya rendőr velünk van rítt. Miért bántják a tömeget , kik voltak akik ezt előkészítették. A békés ünneplőket miért kardlappal üttették. Mondjon le a kormány . Azt vallják a rendőrök a zsiványok a kormányon a népet meg ütni kell. a rendőr is fizetésből él. Gyerekei vannak kölcsöne munkanélküli felesége , beteg szülei , milyen jövő ez.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását