2024. május 18. - Erik, Alexandra

A Fidesz stratégiát vált: a vitának a parlamentben a helye

A Fidesz elutasítja a több-biztosítós egészségügyi modell bevezetését - mondta Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke vasárnap a kormánykoalíció lovasberényi egyeztetésének helyszíne előtt.
2007. május 6. vasárnap 16:33 - Hírextra
A sajtó nyilvánossága előtt lezajlott párbeszéd során Pelczné Gáll Ildikó azt mondta: a Fidesz egészségügyi programja elolvasható a párt választási programjában, és csak akkor van miről tárgyalniuk a koalícióval, ha az visszavonja eddigi rossz döntéseit.

Gál J. Zoltán erre úgy reagált: sokadszorra hallják, hogy a Fidesz mivel nem ért egyet, de "a lovasberényi kerítésnél, brüsszeli folyosókon, vagy a Kossuth tér előtti parkolóban" nem lehet modernizálni az országot.

A Fidesz alelnöke végül nem ment be a koalíciós egyeztetésre, hanem azt mondta: az egészségügy átalakítására országgyűlési javaslatot terjesztenek elő, mert ennek a vitának a parlamentben a helye. Mint hozzátette: nyitottak a pártok közötti egyeztetésre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

nolcsi122
2007. május 7. 08:17
Érdekes.
OV. eddig az utcán politizált.
Ha tényleg igazat mondanak most, hogy a vitának a parlamentben van a helye, akkor jó lenne ha a fideszvezér is bejárna és megdolgozna a pénzéért.
Oldalborda
2007. május 6. 19:04
A fityisznek a választási programjában semmi érdemleges, - sőt, értelmes mondani való nuncs. Ha meghívják ezt a nőt miért nem megy be. Ha nem akar bemenni minek megy oda. Sajnálom a nénit, mert nem erre a - o.v.mihály papagája - sorsra született. Nagyon elkeserít mikor azt látom hogy egy nő pont olyan sírósan viselkedik mint Áder Jani bácsi
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását