2024. május 14. - Bonifác

Hatalmas come back: Britney a színpadon bizonyított

Csaknem három év kihagyás után Britney Spears teljes fényében tért vissza a színpadra, keddi koncertjével San Diegóban a House of Blues nevű klubban káprázatos sikert aratott.
2007. május 2. szerda 18:32 - Hírextra
A 25 éves, két gyermekes, elvált anya térdig érő bőrcsizmában, fehér miniszoknyában, rózsaszín "haskidobós" felsőben lépett fel, a média által agyontárgyalt fölös kilók nélkül. A klub tömve volt, pedig a koncert hivatalosan nem volt meghirdetve, híre csupán az interneten és a helyi rádiókon terjedt a múlt héten. Britney a Baby One More Time (Baby, még egyszer) című számával kezdett, aztán a többi világhírű slágerét énekelte el.

Britney Spears utolsó koncertkörútja 2004 nyarán fejeződött be, azóta csak a bulvársajtó csámcsogott magánéleti problémáin.

Britney márciusban jött ki egy fényűző malibui rehabilitációs intézetből, és vált el férjétől, Kevin Federline-tól, mindössze két hónappal azután, hogy megszületett második gyermekük, Jayden James.

Idősebb kisfiuk, Sean Preston húsz hónapos. "Alig várom, hogy még az idén visszatérjek, minden eddiginél jobb formában" - írta januárban az énekesnő hivatalos honlapján.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását