2024. május 17. - Paszkál

Simicskó szerint mindent Gyurcsány "kúrt" el

Simicskó István (KDNP) szerint Gyurcsány Ferencnek már nemcsak itthon, de az EU-ban és az UEFA-ban sem hisznek, és ez közre játszott abban, hogy végül nem Magyarország nyerte el a 2012-es foci EB rendezési jogát. Az ellenzéki politikus szerint ideje lenne
2007. április 23. hétfő 18:06 - Hírextra
Simicskó István napirend előtti felszólalásában emlékeztetett arra, hogy 2004-ben még a második legjobb pályázatnak minősítette az UEFA a magyar dokumentációt, és hat szavazatot kapott. "Mi történt az elmúlt 1,5-2 évben, hogy már egyetlen egy támogatónk sem volt " -tette fel a kérdést Simicskó István, aki szerint az ok az, hogy a kormányfő már az EU-ban és az UEFA-ban is hiteltelenné vált.

"Gyurcsány Ferenc rányomta bélyegét Magyarországra, árnyéka rávetődött Cardiffra". Az ellenzéki poltikus napirend előtti felszólalásában azt mondta, hogy az ukrán gazdaság több bizalmat kapott az UEFA-tól, mint a magyar, a döntéshozók a pannon puma helyett, vakondot láttak. Simicskó István úgy látja, ideje lenne, hogy a szocialisták "lecseréljék csapatkapitányukat".

A kormány nevében válaszoló Lamperth Mónika válaszában szégyenletesnek nevezte a képviselő felszólalását, szerinte az, hogy valaki arra használja a döntést, hogy a kormányba belerúgjon az a felszólalót minősíti. Lamperth Mónika azt mondta, ha lett volna javaslatuk az ellenzéki képviselőknek a pályázattal kapcsolatban, azt még a Cardiff-i kiutazás előtt kellett volna megtenniük.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Szifo
2007. április 24. 18:40
Gyurcsány Ferencet hibáztatni ebben az ügyben - nevetséges!
Simicskó csak még jobban lejáratja magát ilyen hülyeségekkel.
saxo
2007. április 24. 17:07
Na jahh.

Ezek szerint ezt a Simicskó nevű pofát is a Gyurcsány kúrta el...... De, ezt viszont akkor rendesen!!
thurvj97
2007. április 23. 18:30
Az igazi szégyen az, hogy az ilyen embereknek a parlament ad otthont. Tényleg ki ez a Simicskó? Fidesz-KNDP,meg ki tudja még hol köt ki? És ő mer még bárkit megvádolni.Nagy baj van a gerinccel
fiú!Okosabb, ha csöndben maradsz!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását