2024. május 20. - Bernát, Felícia

Bántalmazás és testi sértés a vád a hat rendőr ellen

Vádat emelt a főügyészség hat rendőr ellen az őszi zavargások kapcsán hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás és testi sértés miatt. Az ügy pikantériája, hogy az egyik sértett ellen is eljárás indult felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni
2007. április 23. hétfő 09:31 - Hírextra
Két ügyben a Rendészeti Biztonsági Szolgálat 3-3 munkatársa ellen emeltek vádat, akik a Fővárosi Főügyészség szerint tavaly szeptember 20-án hajnalban több sértettet földre kényszerítettek, majd az egyik esetben hátul meg is kötözték a sértett kezét és úgy rugdosták, ütötték tomfával a testét, fejét. A másik esetben hasra fektették és többször megrúgták az intézkedés alá vont személyt.

Az ügyben sértettként szereplő egyik tüntető ellen is vádat emelt az ügyészség felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak miatt. A másik megvert tüntető ellen szintén nyomoznak az ügyészek. Őt is azzal gyanúsítják, hogy rátámadt a rendőrökre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását