2024. március 29. - Auguszta

"Mélyponton Demszky tekintélye"

Őszre elkészíti a Fidesz budapesti vezetése az új fővárosi programját. Ebben a közlekedésben a villamoshálózat fejlesztését és az őrzött P+R parkolók számának növelését, valamint tisztább, rendezettebb város kialakítását célozzák meg - nyilatkozta Tarlós
2007. április 14. szombat 11:20 - Hírextra
A Fidesz-KDNP fővárosi frakciójának vezetője a lapnak adott interjújában arról beszélt, hogy a főpolgármester tekintélye a mélypontra süllyedt a városházán, inkább a szocialista főpolgármester-helyetteseket látja a hivatal erős embereinek.

Nem tartja magát klasszikus értelemben független képviselőnek Tarlós István, de nem tervezi, hogy belépjen a Fideszbe. A párton belüli intrikákkal nem foglalkozik, és egyértelműen úgy gondolja, hogy párton kívülisége nem gyengíti pozícióját - mondta a frakcióvezető.

Tarlós István így fogalmazott: a szakoktatás átszevezése és az egészségügyi reformnnak nevezett intézkedéssorozat - a kórházak megszüntetése, az ágyszámokkal való manipulálás, a több-biztosítós rendszer erőltetése - vélhetőleg egy speciális privatizációs kísérlet. Hozzátette: a lakosság ezért nagy árat fizet, és felelősség az SZDSZ-t, a koalíciós partnerét és a főpolgármestert terheli.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását