2024. május 8. - Mihály

Még mindig nem tudni semmit Balla Irma haláláról

Továbbra is teljes a hírzárlat Balla Irma debreceni fideszes önkormányzati képviselő halálával kapcsolatban; a rendőrség a nyomozásra való tekintettel nem ad információt - közölte az MTI-vel kedden a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
2007. április 10. kedd 19:27 - Hírextra
Balla Irmát szombaton holtan találták debreceni lakásában, s kiderült, hogy az 58 éves asszony gyilkosság áldozata lett. Kedden az SZDSZ után az MSZP debreceni szervezete és önkormányzati frakciója, illetve az MDF hajdú-bihari, debreceni és hajdúszoboszlói szervezete is közleményben fejezte ki megdöbbenését és együttérzését Balla Irma családjával.

Mivel az üggyel kapcsolatban hivatalos információ még mindig nem került nyilvánosságra, az emberek egymás között találgatják a gyilkosság indítékát és körülményeit. A hétvégén még többnyire rablógyilkosságról beszéltek az emberek, akik közül többen tudni vélték, hogy a képviselő nagyobb összegű készpénzt tartott otthon.

Ő gyűjtötte ugyanis a pénzadományokat a választókerületében kiégett panelházban lakók megsegítésére. Kedden viszont már az terjedt el Debrecenben, hogy nagyobb összegű készpénzt és arany ékszereket is érintetlenül találtak a lakásban, vagyis a szörnyű bűncselekménynek nem vagyonszerzés volt az indítéka.

Azt beszélik, hogy az ajtózár nem sérült meg, vagyis vagy kulcsa volt a behatolónak, vagy ismervén az illetőt, az asszony maga engedte be későbbi gyilkosát. A rendőrségi sajtóreferens egyik változatot sem kívánta kommentálni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását