2024. március 29. - Auguszta

260 ezer gyűlt össze 4 beteg embernek

Lezárult az a jótékonysági árverés, amelynek bevételéből 4 beteg embert kíván támogatni egy internetes portál és egy alapítvány. Péntek délutánig csaknem 260 ezer forint gyűlt össze, a felajánlók között ismert művészek is voltak.
2007. április 8. vasárnap 08:45 - Hírextra
Lezárult a jótékonysági árverés első szakasza, amelyben egyebek mellett Geszler Dorottya első spicc-cipőjére lehetett licitálni. A felajánlók között volt Dévai Nagy Kamilla, Fodor János, az Irigy Hónaljmirigy és a Hungaroring Sport Zrt. is. A felajánlott összeg megközelíti a 260 ezer forintot, amelyet a 3 beteg ember gyógykezelésére, illetve egy azóta elhunyt asszony családjának utalnak át a szervezők - ezt az Egy Optimista Magyarországért Közhasznú Alapítvány aktivistája mondta el a Független Hírügynökségnek.

Rózsahegyi Márk hozzátette: a www.bungalow.hu weboldallal közösen indított kezdeményezésüket áprilisban egy újabb, nagyobb szabású akcióval kívánják folytatni. Az alapítványt egyébként az adó 1 százalékának felajánlásával is lehet támogatni.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását