2024. május 7. - Gizella

Kapkodják a húsvéti vonatjegyeket

Gyorsan fogynak a jegyek a húsvéti vonatokra, ezért érdemes mielőbb biztosítaniuk helyüket azoknak, akik az ünnepek idején szeretnének utazni - figyelmeztet a MÁV.
2007. április 5. csütörtök 18:21 - Hírextra
A pénteki miskolci, debreceni és pécsi intercity-k kezdenek megtelni, annak ellenére, hogy a vasúttársaság a "legkedveltebb" vonatokat a szokásosnál több kocsival indítja. Az ünnepek miatt mentesítő járatokat is indít a vasúttársaság, Budapest-Pécs, Pécs-Győr, valamint Záhony és Szeged között -tájékoztatott a MÁV közelményben.Pénteken a Déli pályaudvarról Pécsre 18.40-kor IC megy, kedden Győrből Pécsre 17,52 perckor indul majd menetrendben nem szereplő vonat, Záhonyból Szegedre pedig 15.35-kor. Szerdán Pécsről Győrbe megy mentesítő hajnali 4 óra 53 perckor.

A vasúttársaság közleménye szerint körülbelül félszáz vasúti kosci szállítja majd az utasokat, a vonatok vasárnap az ünnepnapra, húsvét hétfőn a vasárnapra, kedden pedig a hétfői napra érvényes menetrend szerint közlekednek.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását