2024. május 3. - Tímea, Irma

"Kósa egy faragatlan plebejus"

Az MDF "faragatlan és neveletlen" megnyilvánulásnak tekinti Kósa Lajosnak, Debrecen fideszes polgármesterének a Dávid Ibolyára, a demokrata fórum elnökére vonatkozó kijelentését, amely a Playboy áprilisi számában jelent meg - jelentette ki Kerék-Bárczy Sz
2007. április 3. kedd 18:55 - Hírextra
Kósa Lajos a havilapnak adott interjúban azt mondta: "Ibolyáról nekem egy teljesen privát dolog jut az eszembe. Ugye mindenki észrevette, hogy általában ferdén tartja a fejét. Szegénynek volt egy súlyosabb autóbalesete. Na most, az embernek az a benyomása, amikor nézi, hogy ez a ferdén tartott fej a gondolkodó ember póza, pedig nem az".

"Az MDF számára világossá vált, hogy Kósa Lajos nyilatkozata a Fidesz által hangoztatott plebejustöbbség megnyilatkozása volt: egy rendkívül faragatlan és neveletlen megnyilatkozás" - hangsúlyozta Kerék-Bárczy Szabolcs. Mint mondta: egy politikusnak a magatartása mintát ad az emberek számára.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását