2024. május 9. - Gergely

Puskás Ferenc égisze alatt rúghatják a bőrt a tehetségek az alcsúti futball akadémián

Vasárnap vette fel hivatalosan is Puskás Ferenc nevét a felcsúti labdarúgó akadémia. Az ünnepi eseményen részt vett a franciák korábbi kiválósága, Puskás Ferenc csapattársa Raymond Kopa, valamint Vlatko Markovic a horvát szövetség elnöke is.
2007. április 1. vasárnap 16:15 - Hírextra
Vasárnap vette fel hivatalosan is Puskás Ferenc nevét a felcsúti labdarúgó akadémia. Az ünnepi eseményen részt vett a franciák korábbi kiválósága, Puskás Ferenc csapattársa Raymond Kopa, valamint Vlatko Markovic a horvát szövetség elnöke is. Az Európai Labdarúgó Szövetségtől pedig Michel Platini képviseletében jelen volt Andy Roxburgh technikai igazgató. Az angol Arsenal csapatának francia trénere Arséne Wenger szombaton, rosszullétre hivatkozva lemondta magyarországi látogatását.

A felcsúti akadémia Puskás Ferenc születésének 80. évfordulóján, az az április elsején vette fel a minden idők legismertebb magyar futballistájának a nevét.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását