2024. május 5. - Györgyi

Villeneuve a NASCAR-ba igazolt

Jaques Villeneuve, az 1997-es világbajnok, aki tavaly elég dicstelen körülmények között távozott a Forma-1-ből, idén a Le Mans-i 24 órás versenyen indul, albumot jelentet meg, és jövőre a NASCAR-ban versenyez majd.
2007. március 30. péntek 16:38 - Hírextra
Villeneuve egy montreali rádiónak adott interjújában a Forma-1 utáni életéről beszélt. Egy-két dolog talán hiányzik neki, de a sorozatba való visszatérést kizárta - írja a Figyelő.

"Az egyetlen dolog, ami hiányzik, az az, hogy hihetetlenül jó volt vezetni azokat az autókat. A körülmények, a környezet, a futamok, ezek egyáltalán nem hiányoznak. Nem lenne időm a családomra, a fiamra, az albumom megjelentetésére. Szóval így a legjobb."

A kanadai világbajnok azért is akar inkább a kimondottan észak-amerikai NASCAR-ban versenyezni, mert a családjával Montrealban akar letelepedni, francia feleségével szeretnék, ha fiuk is francia nevelésben részesülne.

Jacques komolyan elkötelezte magát a zenélés iránt, hamarosan megjelenik Private Paradise című lemeze is. "A zene nekem olyan, mint a kábítószer, állandóan cd-ket vásárolok. Belépek a zeneboltba és kiver a víz. 1996-ban vettem egy gitárt, amikor a Forma-1-be kerültem, egy zongorával nehéz lett volna utazgatni" - viccelődött a volt világbajnok.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását