2024. május 16. - Mózes, Botond

Fodor a vidéket favorizálja

Liberálisok a vidékért címmel 12 plusz 1 pontban fogalmazták meg nyilatkozatukat ismert szabad demokraták, akik aláírásukkal erősítették meg, hogy Fodor Gábor programját támogatják. Ezt maga az SZDSZ elnökjelöltje jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján
2007. március 23. péntek 16:58 - Hírextra
"Egyik legfontosabb feladat, ami előttem áll, vidéken megerősíteni az SZDSZ-t" - jelentette ki Fodor Gábor. Kifejezte meggyőződését, hogy az SZDSZ komoly tartalékokkal rendelkezik vidéken, és akkor válik "ismét erős társadalmi beágyazottságú párttá, ha erősíti vidéki jelenlétét".

Jó programot, határozott célkitűzéseket, erőt és gyakorlati liberalizmust ígért, "a hétköznapi emberek nyelvére is lefordítva" a liberálisok eszméit. Elmondta: a vidéki szabad demokratákat a megyei elnökök fórumának létrehozásával szeretné beemelni a döntéshozatali folyamatba, ezért szervezettségében és infrastruktúrájában megerősítené a helyi szervezeteket. Hozzátette: határozottabb szerepvállalást szán a fiataloknak, az Új Generációnak.

"Azért akarok az SZDSZ elnöke lenni, mert sikeres Szabad Demokraták Szövetségét szeretnék teremteni" - mondta. Célként fogalmazta meg, hogy tíz százalékot érjenek el a parlamenti választásokon, és három képviselőt küldjenek majd az Európai Parlamentbe.

Arra az újságírói kérdésre, mit remél a Tolna megyei látogatástól, hiszen a megyei választmány már letette egyhangú voksát Kóka János mellett, Fodor Gábor kijelentette: "nem a választmány a kulcskérdés, hanem a küldöttek", akiket meg fog győzni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását