2024. május 25. - Orbán

Aki nem ad rendes kaját, azt bezárjuk!

Akár egy évre is bezárhatják majd azokat a boltokat, amelyekben rossz minőségű élelmiszereket árulnak - legalábbis a földművelésügyi minisztérium tervei szerint. A tárca a mostaninál szigorúbban büntetné az ehetetlen termékeket árusító üzleteket, erről mo
2007. március 20. kedd 07:54 - Hírextra
A tervek szerint a rossz minőségű, ehetetlen élelmiszereket áruló boltokat 30 napra azonnal felfüggesztenék, és szégyentábla kerülne rájuk. Ha valahol ismétlődne az ilyen jellegű probléma, akkor egyből hatvan napra zárnák be, a legsúlyosabb büntetés pedig az lenne, hogy egy évre be lehetne vonni a működési engedélyt - mondta Süth Miklós országos főállatorvos.

A kereskedelmi szövetség főtitkára szerint nem mindig a boltot kellene bezárni. Van, amikor mindenért a gyártó a felelős. A kereskedőnek nincsen arra lehetősége ugyanis, hogy darabonként ellenőrizzen minden egyes terméket - mondta Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását