2024. május 18. - Erik, Alexandra

Marquez is igazolja Castro jó egészségét

Fidel Castro ismét olyan, mint régi önmaga - közölte Gabriel Garcia Marquez, a spanyol El Pais című újságban csütörtökön megjelent cikkben. A Nobel-díjas író hétfőn találkozott Castroval Kubában.
2007. március 15. csütörtök 15:12 - Hírextra
A kolumbiai író az újságnak adott interjúban elmondta, hogy több kilométert sétált a nyolcvan éves Castroval, aki már olyan, mint régi önmaga.

A 80 éves Castrón csaknem 8 hónapja hajtottak végre bélműtétet. Rögtön az operáció után Castro ideiglenesen öccsére, a 75 éves Raúl Castro védelmi miniszterre ruházta át hatalmát, és aztán hosszú időre teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Állapota államtitok.

A havannai kormány kedden bejelentette, hogy Castro egyre jobban érzi magát, és már részt vesz a napi kormányügyek intézésében. Szerdán pedig a Granma című kubai lap számolt be arról, hogy Castro azt mondta telefonon Hugo Chavez venezuelai elnöknek : nagyon jól érzi magát, és már majdnem mindent meg tud csinálni.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását