2024. június 9. - Félix

Szilvásy és Sólyom egyetértettek

A március 15-i megemlékezésekkel kapcsolatos biztonsági helyzetről és a kormány ünnepi előkészületeiről tájékoztatta pénteken Szilvásy György, a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter Sólyom László köztársasági elnököt - közölte Kumin Ferenc, a Köztárs
2007. március 9. péntek 16:01 - Hírextra
Sólyom László és Szilvásy György, aki a titkosszolgálatokat is felügyeli, egyetértett abban, hogy a rend fenntartásáért felelős hatóságoknak a törvényesség keretein belül, az ünnepi rendezvények szervezőivel együttműködve kell biztosítaniuk a megemlékezések lebonyolítását - közölte a főosztályvezető.

Kumin Ferenc közleménye szerint a két politikus egyetértett abban is, hogy a békés és méltó ünneplés körülményeinek megteremtéséhez valamennyi demokratikus politikai pártnak és szervezetnek hozzá kell járulnia. Sólyom László reggel Orbán Viktort, a Fidesz elnökét is fogadta, aki a március 15-i, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél tartandó fideszes megemlékezésről tájékoztatta őt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását