2024. március 29. - Auguszta

Botrányos hangfelvétel! Kelemen Anna 1000 euróért bárkivel?

Kelemen Annáról eddig is köztudott volt, hogy nem kimondottan szégyellős típus, a Hírextra és a Pont FM 88.1 birtokába jutott hangfelvétel alapján azonban az egykori playmate és alkalmi pornószínésznő még most is tartogat újdonságokat.
2007. február 28. szerda 11:27 - Hírextra

Mint arról tegnapi összeállításunkban részletesen beszámoltunk, a playmate szakmának ugyanúgy lehetnek hátulütői, mint előnyei. Pénz, csillogás és hírnév mellett a lányoknak szembesülniük kell a „tisztességtelen” felkérésekkel, ajánlatokkal. A közvélemény szintén gyakran azonosítja a nyuszilányokat a prostituáltakkal, escort-lányokkal, sok esetben nem is alaptalanul. Van, aki bevállalja, van, aki nem.

A Hírextra és a Pont FM 88.1  birtokába jutott hangfelvétel tanúsága szerint minden magyar playmate-ek leghíresebbike, Kelemen Anna inkább az első kategóriába tartozhat. Annácska korábban Paris Hilton magyar megfelelőjeként robbant be a köztudatba azzal, hogy saját bevallása szerint havi egymillió forintot költ magára, majd egy csupán rövid ideig futó tévéműsorban csiszolta tovább imázsát. A botrányok eddig sem kerülték el, viharos magánélete éppúgy az érdeklődés kereszttüzébe került, mint azok a pornófilm-részletek, melyek fényét szereplésével emelte.

A mintegy 3 és fél perces hangfelvétel (melyet cikkünk végén is megtalálhatnak), melyet most közzéteszünk, szintén önmagáért beszél. Annácska eleinte értetlenkedik és arra kíváncsi, hogy a telefonvonal másik végén lévő urat ki irányította hozzá. Elsőre nemet is mond arra a kérdésre, hogy eltölthetnek-e együtt 1-2 órát, majd mégis érdeklődni kezd, onnantól kezdve pedig határozottan engedékennyé válik, hogy előkerül a varázsszó, ami jelen esetben úgy hangzik: ezer euró. Jól hallható az is, amint megkérdezi, hogy a hívó olyantól kapta-e meg a számát, aki „volt vele ilyen helyzetben”, majd az igenlő válaszra csak egy elmélázó „aha” a válasz. Külön érdekessége a beszélgetésnek, hogy a "közös" ismerős felemlegetése nem járt sikerrrel, ugyanis Annácska nem ismert semmiféle "Karcsit", de ez egyáltalán nem zavarta a légyott létrejöttét illetően. Az összeg megnevezését követően már egyáltalán nem játszott szerepet. Bár amenyiben nem ismert "Karcsit", akkor ki lehet az általa emlegetett V. Károly?

Arról persze csak Annácska és a hangfelvételen szereplő úr, „András” szolgálhatna pontos információkkal, hogy utóbb hol, mikor és mennyi időre találkoztak, és ki kinek mennyiért mi mindent csinált. Mi úgy tudjuk, a találka az említett ezer euró ellenében annak rendje és módja szerint létrejött, ami akár egy választ is jelenthet arra, hogy miből tarthatja fenn cseppet sem szerény életvitelét a modell.

Kelemen Annát az elmúlt hetekben folyamatosan kerestük, hogy elcsevegjünk vele a világ ügyes-bajos dolgairól, többször beszéltünk meg vele találkozót, melyeket lemondott, telefonját kikapcsolta vagy nem vette fel, majd a végén közölte, hogy nem szeretne interjút adni. Így sajnos azt sem kérdezhettük meg tőle, mi a véleménye a testüket is áruba bocsátó playmate-ekről, aktmodellekről.

Természetesen szeretnénk felajánlani Kelemen Annának, hogy amennyiben kommentálni szeretné a a fentieket, úgy megszólalási lehetőséget garantálunk számára. Várjuk jelentkezését a 06-1-877-75-00-ás telefonszámon, vagy a hirextra@hirextra.hu mailcímen.

Fotók: Playboy

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Peet
2007. március 3. 12:10
Vajon az APEH vizsgálódik Annácskánál majd???? Mennyi a Személyi Jövedel Adója , ha 1 milliót költ magára havonta ??? Vagy ez a szolgáltatás nem adó köteles????????
psychedery
2007. március 1. 19:21
méghogy eeez nem a kelemen annnna?????
háááááááááh
ne nevettessetek!!!!!
nincs még egy ilyen buta nő a földön....ez a beszédstílus....áhhh
1000%, hogy ő az (egy Qrva).....
ennyit róla.......................:D hááááhááááhááááá
psychedery
2007. március 1. 19:10
háááhááááááháááááhááááá........
annácskának még ahhoz sem lenne joga, hogy életben legyen.....hááááhhh
napról-napra nevetségesebbé teszi magát...
de hát erre csak azt tudom mondani, amit a reklámban "...mert megérdemli..."
én élvezem ahogy eltűnik a süllyesztőbe... mert az is biztos, hogy egy marék falevélnek is több esze van mint annnnnácskának......
:D
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását