2024. május 18. - Erik, Alexandra

Kóka Nógrádban járt kampánykörúton

Bár jeles politikusok vezették, a Szabad Demokraták Szövetsége (SZDSZ) az elmúlt 17 évben felmorzsolta magát. A pártnak új lendületre és új gondolatokra van szüksége - mondta keddi nógrádi kampánykörútján Salgótarjánban Kóka János gazdasági miniszter, az
2007. február 27. kedd 22:47 - Hírextra
Az SZDSZ-nek jelenleg egyáltalán nincs mérhető támogatottsága a kistelepüléseken és a nyugdíjasok körében. Ki kell alakítani a párt agrár- és vidékfejlesztési politikáját, valamint újra kapcsolatot kell teremteni a pártközpontnak a vidéki szervezetekkel - fejtette ki a liberális párt vezetésére pályázó Kóka János. Szerinte programja elsősorban attól különbözik a másik elnökjelölt, Fodor Gábor által kínált alternatívától, hogy párttársától eltérően ő csak két éve politikai szereplő, neki még nem kellett kompromisszumokat kötnie, ezért lehetnek ideái, amire pártjának szerinte most nagy szüksége lesz.

Ercsényi Ferenc, az SZDSZ Nógrád megyei elnöke hozzátette: pénteken Fodor Gábort hallgatják meg, s döntenek majd arról, kit tartanak alkalmasabbnak a párt vezetésére. A választmányi tagok március 30-i elnökválasztáson szabad mandátummal rendelkeznek, bármelyik jelöltre voksolhatnak - közölte a liberális párt nógrádi elnöke.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását