2024. május 13. - Szervác, Imola

Brad Pitt Csányi Sándort alakítja?

Brad Pitt cége, a Plan B megvenné az S.O.S.szerelem! remake jogait- tájékoztatta a Független Hírügynökséget a filmet gyártó World Film Entertainment. Neményi Ádám producer elmondta, nemcsak az amerikai céggel tárgyalnak az újrafilmesítési jogokról, hanem
2007. február 23. péntek 15:21 - Hírextra

A Plan B egy filmes szaklapban olvasott a magyar kasszasikerről - közölte szerkesztőségünkkel Neményi Ádám. Az S.O.S. szerelem! jelen volt a Berlini Filmfesztiválon is, az amerikai cég munkatársai ott is láthatták a filmet, tette hozzá a producer.

A napokban a Plan B kapcsolatba lépett a magyar filmgyártóval. Az amerikaiak kérésére ezen a héten csütörtökön a World Film Entertainment elküldte Los Angelesbe az S.O.S. szerelem! angol feliratos DVD-jét.

Neményi Ádám kérdésünkre elmondta, nemcsak Brad Pitt cége érdeklődik a film iránt. Előrehaladott tárgyalásokat folytat a magyar filmgyártó ausztrálokkal is. A producer hozzátette, heteken belül eldől, hogy melyik cég kínál jobb feltételeket, és azzal kötnek szerződést a remake-jogok eladásáról.

Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását