2024. május 8. - Mihály

Megújul a Viasat3

A Viasat3 tavalyi kiemelkedő eredményei arra ösztönzik a csatornát üzemeltető társaságot, a Viasat Hungária Zrt.-t, hogy az idén tovább növelje a műsorokkal kapcsolatos beruházásait - tájékoztatta Varró Balázs kommunikációs vezető az MTI-t.
2007. február 21. szerda 08:54 - Hírextra
A társaság minőségi filmeket, új népszerű sorozatokat vásárolt és négy saját gyártású műsort indít márciusban. A beruházás összegét a társaság üzleti titokként kezeli, ezért ilyen adatot nem közölnek - mondta Varró Balázs. A kommunikációs vezető emlékeztetett arra, hogy a társaság tavaly 30 százalékkal 117 millió svéd koronára (mintegy 3,35 milliárd forint) növelte árbevételét és először zárta nyereséggel az évet.

Árbevétel arányosan 3 százalék, négymillió svéd korona volt az üzemi szintű nyereség, szemben az előző évi 16 milliós veszteséggel. Csak a negyedik negyedévben öt millió svéd korona profitot ért el a társaság, míg 2005 negyedik negyedében egymillió svéd korona volt a nyereség.

Tavaly a negyedik negyedévben - eddigi eredményeihez viszonyítva - több heti és havi nézettségi rekordot is megdöntött a csatorna, 7,5 százalékot meghaladó kereskedelmi közönségaránnyal. A csak kábelen fogható Viasat3 2007. január 1. és február 19. között 12 alkalommal produkált jobb napi nézettséget (a 18-49 éves nézők körében), mint az országos lefedettségű M1.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását