2024. május 20. - Bernát, Felícia

Anna Nicole Smith szerepében Charlize Theron?

Alig hunyt el a híres kebelcsoda, máris rácsaptak a lehetséges vagyonra a keselyűk. Azonban nem csak az apasági perek sokasága kecsegtet haszonnal, amit a filmgyártók is felismertek és rögvest lecsaptak a témára. Mert addig van benne pénz, amíg még érdeke
2007. február 18. vasárnap 12:55 - Hírextra
„Képtelenség Annáéhoz hasonló élettörténetet kitalálni. A stúdiók egymással versenyeznek, hogy leróhassák a tiszteletüket ez előtt a fantasztikus asszony előtt. Már van is néhány jelöltjük a szerepére, de egyértelműen Charlize a legesélyesebb.” – idéz a PR Inside egy bennfentest.

Az egészben csak az az ocsmány, hogy ilyen választékos modorban igyekeznek még holtában is lerángatni pár bőrt az elhunytról. Bár ha jobban belegondolunk, akkor zsák a foltját, mert aki fiatal nőként 93 éves milliárdoshoz megy feleségül - valószínűleg szívből jövő, őszinte szerelemből és még véletlenül sem a pénzért -, az halála után se számítson jobb bánásmódra.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását