2024. május 19. - Ivó, Milán

Új arisztokráciáról szónokol Orbán

Orbán Viktor szerint "a hazugoknak" kell fizetniük. Erről a Fidesz-elnök pénteken Budapesten a Millenáris Parkban beszélt. Az elmúlt évben kiderült: az MSZP-kormány sodorta gazdasági válságba az országot, de nem hajlandó vállalni ezért a felelősséget, sőt
2007. február 16. péntek 17:37 - Hírextra

Orbán Viktor szerint 2006-ban egyértelművé vált, hogy az új arisztokráciával szemben megszületett egy új többség, amely nem fogadja el azt a sorsot, amelyet az új arisztokrácia szán neki. A Fidesz elnöke úgy vélekedett, a szocialista többség szétmállott a kormányzat mögül a tavaly. De, mint mondta, még mindig maradtak, akik elhiszik, hogy a polgári kormányzástól félni kell. "Akik elhiszik, hogy nekem két vészesen hegyes szarvam van, és kénköves a leheletem" - fogalmazott a politikus. Arra hívta fel a még mindig az MSZP-t támogató kisebbséget, ismerjék fel: a cinizmus, a hazugság mellé nem érdemes odaállni, akkor sem, ha baloldali ruhába bújt.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását