2024. április 26. - Ervin

Teve utca: szem- és fültanúk egyaránt vannak

Találtak megfelelő, használható nyomokat, sőt szem- és fültanúja is van a kedd hajnali fővárosi lövöldözésnek - közölte a Nap-Keltében a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője.
2007. február 14. szerda 07:42 - Hírextra

A Teve utca rendőrszékházat ért géppisztolysorozat ügyében nyomozó szakemberek "kilenc vonalon" vizsgálják a kedd éjszakai esetet. A helyszíni szemle adatainak elemzése mellett például több helyről származó, többórányi olyan videofelvételt is elemeznek, amelyeket a rendőrszékház és más, környékbeli intézmények térfigyelő kamerái rögzítettek. Továbbra is keresik a nyomozók azt a fekete Volkswagen Golfot, amely a lövöldözés idején járt a Teve utcában, a kocsi utasai ugyanis fontos információkkal szolgálhatnak - mondta Horváczy Emese.

Az NNI szóvivője hozzátette: a nyomozók elképzelhetőnek tartják, hogy egy szélsőséges csoport vagy egy szervezett bűnözői kör akciójáról van szó, de azt sem zárják ki, hogy valaki így gondolta megtorolni a rendőrségen vélt vagy valós sérelmét.

Horváczy Emese nem tért ki az MTV híradójának arra az értesülésére, amely szerint a rendőrök kedd este előállítottak volna két embert a rendőrszékház elleni lövöldözéssel kapcsolatban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását