2024. április 28. - Valéria

Ledzsúdózta a részeg sofőrt

Cselgáncstudását felhasználva fékezett meg egy részeg autóvezetőt a 12 esztendős Peter Clatworthy: az angol fiú tíz percig tartotta leszorítva nálánál testesebb "ellenfelét".
2007. február 14. szerda 11:04 - Hírextra
A nottinghami Kristoffer Worley ittasan ült a volán mögé, minek következtében három autót is összetört furgonjával - két jármű utasa szenvedett könnyebb sérüléseket -, majd azt kellett átélnie, hogyan teszi ártalmatlanná ellenfelét egy dzsúdós. A nála hét évvel fiatalabb diák ugyanis szemtanúja volt Worley ámokfutásának, s amikor a kapatos sofőr a helyszínről gyalogszerrel menekülni próbált, egy dobással a földre teremtette, és ott - vélhetően némi karfeszítéssel és fojtással "színesített" - leszorításban részesítette.

Az ifjú sportember 10 percig tartotta a földön "ellenfelét", addigra megérkeztek a rendőrök, és magukhoz ragadták a kezdeményezést. A randalírozó férfi a brit törvények szerint legalább egyéves börtönbüntetésre számíthat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását