2024. május 7. - Gizella

Alibi-hálózat a Valentin-nap ellen

Amerikában minden lehetséges. Még a Valentin-napi hercehurcát is meg lehet úszni, hála egy új, alibit kínáló cégnek.
2007. február 14. szerda 08:20 - Hírextra
Nincs kedve az egész Valentin-napi mizéria megünnepléséhez feleségével, szeretőjével, kedvesével? Semmi gond, ez a probléma könnyen megoldható – legalábbis Amerikában, ahol nemrég megkezdte működését az "Alibi hálózat" elnevezésű cég.

Ez az illinois-i cég, az alibi minőségétől és fondorlatosságától függően 35 és 1500 dollár közötti összegért hajlandó segíteni azoknak a férfiaknak illetve hölgyeknek, akik nem kívánják ezt az ünnepet kedvesükkel tölteni. Vagy éppen több kedvesük is van, és az egyik előtt ki szeretnék menteni magukat, hogy a másikkal lehessenek.

A legolcsóbb alibi lehet például egy jó időben érkező egyszerű telefonhívás, mely a megrendelőt sürgős ügyben elszólítja "szerelme" mellől, de annak, aki megengedheti magának akár egy teljes nem létező konferenciát is leszerveznek – persze a világ túlvégére.

A cég vezetője, Mike DeMarco az újságíróknak elárulta, hogy a megrendelők általában inkább törvényes hitvesük mellett akarnak ünnepelni, és a szerető számára keresnek hamis alibit, illetve azt is elmondta, hogy egyenlő arányban keresik fel cégét férfiak és nők.

A nemek közötti különbség csak annyiban mutatkozik, hogy míg a férfiak tanácstalanul érkeznek a céghez, addig a nők általában jóval szervezettebbek: a kezdetektől fogva pontosan tudják, hogy mit akarnak.


Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását