2024. május 4. - Mónika, Flórián

Lövik a rendőrséget!

Valószínűleg gépkocsiból, sorozatlövő fegyverrel lőttek rá keddre virradóra, kevéssel hajnali fél kettő előtt a Rendőrségi Igazgatási Központ fővárosi, Teve utcai épületére - közölte az MTI-vel Garamvölgyi László, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivőj
2007. február 13. kedd 07:33 - Hírextra

Az ezredes tájékoztatása szerint a 12. emelet két-három ablakán keresztül hatoltak be az épületbe a lövedékek. Személyi sérülés nem történt. A lövéseket a Teve utca felől adták le - feltételezi a rendőrség. A szóvivő a Klubrádió reggeli műsorában elmondta: jelenleg folyik a térfigyelő kamerák által rögzített felvételek kiértékelése, ám további részleteket nem árult el.

Lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés miatt rendelt el nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNYI) - tájékoztatta kedden, kora reggel az MTI-t Horváczy Emese, az NNYI szóvivője.

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója kedd hajnalban azt látta, hogy az épületet szalagokkal körülzárták, és géppisztolyos, golyóálló mellényt viselő rendőrök járőröznek körülötte.

Az utcáról is látható, hogy a Teve utcai rendőrszékház három szintjén törtek be ablakok.

Golyóálló mellényes, géppisztolyos rendőrök őrzik a Parlamentet és a képviselői irodaházat. A Teve utcai rendőrszékházat ért éjszakai támadás miatt megerősítette a Parlament, a képviselői irodaház, a minisztériumok és más kiemelt objektumok védelmét a Köztársasági Őrezred – mondta el reggel Garamvölgyi László, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője. A rendőr székházat szalagokkal körülzárták, és géppisztolyos, golyóálló mellényt viselő rendőrök járőröznek körülötte.



Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását