2024. május 6. - Ivett, Frida

Elhárulhatnak az akadályok Csonttörő visszatérése útjából

Néhány napja találkozott egymással Rácz Félix és dr. Dallos Zsolt, a Pro-Box Promotion társtulajdonosa, hogy egyeztessenek Nagy János esetleges visszatérése ügyében- írja a FigyelőNet.
2007. február 7. szerda 13:48 - Hírextra

Mint ismeretes, Csonttörő nemrég azt nyilatkozta, visszatérése esetén akkora summát kellene Rácz Félixnek kifizetnie, amennyit hatéves profi pályafutása során összesen nem keresett meg. Persze, a válasz sem késett sokáig, az exmenedzsert felpaprikázta egykori védence kijelentése, s nyilvánosságra hozta Nagy János 2006-os bruttó keresetét. Rácz Félix szerint Nagy tavalyi bevétele a reklámokból befolyt összeg nélkül is 36 millióra rúgott, így nem igazán értette, mire a nagy felháborodás.

Az ügy kavarta érzelmi hullámok azért szép lassan lecsendesedtek, s a felek a múlt héten tárgyalóasztalhoz ültek. A Rácz–Dallos-eszmecsere részleteiről kevés információ szivárgott ki, ám nem kizárt, hogy néhány nap múlva akár a megállapodás részleteit is bejelenthetik az érdekeltek.

Arról vita sem lehet, hogy a magyar professzionális ökölvívás érdeke az, hogy a nagypehelysúly egykori bajnoka minél hamarabb visszatérjen a szorítóba.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását