2022. május 28. - Emil, Csanád

DiCaprio a homokozóban?

Ha a pletyka bizonyosságot nyerne, igazi bomba lenne. Az viszont tény hogy Leonardo DiCaprio szerelmi élete körül komoly kétségek merültek fel az utóbbi idökben.
2007. február 7. szerda 09:53 - Hírextra

Jelenleg Spanyolországban reklámozza Blood Diamond c. új filmjét, miután megerősítette az izraeli származású modellel, Bar Rafaelivel való szakítását. Az ok? A rózsaszínű lapok állítása szerint a lány nem tudta követni Leo zaklatott életvitelét, mert a pasinak úgy tűnik csak az arca hasonlít a kisangyaléhoz, de valójában buliról bulira jár.

Persze, azonban az újdonság nem ez lenne. Egy norvég lap, a Ser og Hör és egyéb szenzációhajhász kiadványok azt hozzák a nagyérdemű tudomására, hogy a szakítás oka egy fiú! Lukas Haas-nak hívják, kaliforniai származású, 30 éves és színész.. A Ser og Hör sejteti hogy DiCaprio mindig is homoszexuális volt, (ahogyan az már néhány hollywoodi szépfiúval megtörtént), csupán ezidág úgy döntött hogy hajlamait véka alá rejti. A szépséges modellekkel fenntartott kapcsolatait pedig csupán álcának titulálja.
Az egyetlen bizonyos - legalábbis egyenlőre -, hogy Leo és Lukas elválaszthatatlan barátok, akik együtt töltik a beverly hills-i , vagy manhattani éjszakákat, női kísérettel vagy anélkül.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását