2024. május 7. - Gizella

Scolari, a felbujtó

A portugál szövetségi kapitány, Luiz Felipe Scolari szerint Cristiano Ronaldo kész elhagyni a Manchester Unitedet. Scolari pedig úgy látja, hogy a jobbszélső számára a Barcelona csapata lehetne további fejlődésének helyszíne.
2007. február 5. hétfő 12:39 - Hírextra
"Már megtanulta Manchesterben, amit érdemes és tudtommal már készen áll a váltásra" - nyilatkozta Scolari a The Sun című brit bulvárlapnak, amely szerint a 22 éves játékosért nemrégiben egy 40 millió fontos ajánlattal csábítják Barcelonába. "A Barcában még fejlődhetne, és a katalánok is jól járnának vele, mert tökéletesen kiegészítené Ronaldinhót. Még a barcelonai klíma is jót tenne neki, a napsütésben motiváltabban tréningeznek a játékosok."

Más kérdés, hogy Sir Fergusson nem engedi (képzavarral élve) az aranytojást tojó "kiskakasát", hiszen Ronaldo jelenleg pályafutása legjobb szezonját tölti Manchesterben. Vasárnap a Tottenham ellen 15. gólját szerezte idén és hatalmas szerepe van abban, hogy a United hat ponttal áll a Premier League élén.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását