2024. május 4. - Mónika, Flórián

Igazából szexelt a két sztár a filmben?

Már eddig is elég sok vihart váltott ki a kábítószer-túladagolásban meghalt Edie Sedwickről, Andy Warhol egykori modelljéről és múzsájáról készült film: Sienna Miller és Hayden Christensen túlságosan élethűen szeretkezik az egyik jelenetben.
2007. február 5. hétfő 14:37 - Hírextra
Sok néző szerint ennyire jól nem lehet "imitálni" a szexet, és az aktus valóságosságát látszanak alátámasztani azok a hírek, melyek szerint Sienna és Hayden annak rendje és módja szerint egymásba is szerettek a szenvedélyes "forgatás" alatt - írta a La Repubblica című olasz lap.

Ha valóban így tett a két amerikai művész, nem első ízben esett meg az eset a mozi történetében. Az idő sem mossa le Marlon Brandóról és Maria Schneiderről, hogy mindent beleadtak Bernardo Bertolucci Az utolsó tangó Párizsban (1972) "botrányos" jeleneteibe, köztük a híres-hírhedt "vajas" együttlétbe. Erősen kétséges volt, hogy csupán a látszatra adott volna Jack Nicholson és Jessica Lange A postás mindig kétszer csenget 1976-os feldolgozásában a konyhaasztalon.

A túlságosan sikerült filmes szeretkezések néha magánéleti bonyodalmakat is eredményeztek, mint például legutóbb Brad Pitt és Angelina Jolie esetében: mint Mr. és Mrs. Smith, akik azóta "Hollywood legszebb párjává" váltak, nemigen fogták vissza magukat, és ezt Jennifer Aniston annyira szívére vette, hogy el is vált Pittől.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását